Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

  • 1 από 2
  • >

Σεμινάριο TIS-VIP GREECE ειδικά για τους μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Αιγάλεω!

Την Τρίτη, 6.12.2022 , μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Αιγάλεω των ειδικοτήτων Ηλεκτρονικών Ηλεκτρολόγων & Πληροφορικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε ειδικά γι' αυτούς στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 30/11/2022 - Λόγω μεγάλης ζήτησης, συνέχιση των σεμιναρίων και τον Δεκέμβριο!

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε και πάλι επιτυχώς το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

περισσότερα

Και πάλι με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 23/11/2022

Ολοκληρώθηκε και πάλι επιτυχώς το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

περισσότερα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 16/11/2022

Με πολύ μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

περισσότερα

Πρόσκληση στα Σεμινάρια TIS Νοεμβρίου 2022

Η Αγγελίδης ΑΕΒΕ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία του χώρου των ηλεκτρολογικών αυτοματισμών, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί, εκπαιδευτεί και λάβει τις πιστοποιήσεις TIS Installer & Programmer Certified Professional L1, L2, L3, στα Σεμινάριο με τίτλο "TIS - VIP Seminar Greece", που θα πραγματοποιηθούν κάθε Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο της Καλύβης ΑΕ επί της οδού Ορφέως 55, Γκάζι.

περισσότερα

Η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ Golden Dealer της TIS SMART HOME!

Η ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την HBES ως GOLDEN DEALER της TIS SMART HOME Co για την διανομή, εγκατάσταση και υποστήριξη των προϊόντων του οίκου στην Ελληνική αγορά.

περισσότερα

Η ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ επίσημη αντιπρόσωπος της NOVATEK ELECTRO σε Ελλάδα και Κύπρο!

Η ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της επίσημης αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων του οίκου NOVATEK ELECTRO στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά.

περισσότερα

Ενημέρωση για την αντιμετώπιση του νέου κορονοϊού COVID-19

Η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ στα πλαίσια της κοινωνικής υπευθυνότητας που πάντοτε επιδεικνύει και επιθυμώντας να συμβάλει όσο το δυνατό περισσότερο στη συγκράτηση της πανδημίας του νέου κορονοϊού COVID-19 στην Ελλάδα, έχει εκπονήσει και εφαρμόζει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης ανάλογα με τα κλιμακούμενα επίπεδα κινδύνου.

περισσότερα

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ παρουσίασαν τα καινοτόμα συστήματα πρόσβασης & φροντίδας ΑΜΕΑ της LIFTUP στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μία ενδιαφέρουσα εταιρική παρουσίαση περίμενε τους προσκεκλημένους της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και της HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου 2020, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

περισσότερα

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ παρουσιάζουν την Liftup στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Με ιδιαίτερη χαρά η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ σας προσκαλούν στην πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα της Δανέζικης εταιρείας πρωτοποριακών συστημάτων πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

περισσότερα

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, διανομέας Ελλάδας της εταιρείας συστημάτων πρόσβασης & φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Δανέζικου οίκου Liftup A/S στην Ελληνική αγορά. Τη διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση των προϊόντων του οίκου αναλαμβάνει η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, που αποτελεί το τεχνικό και κατασκευαστικό σκέλος του Kalivis group.

περισσότερα

Νέες! Ηλεκτροστατικά Βαμμένες Σχάρες Καλωδίων Συρμάτινου Πλέγματος!

Η HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ πρωτοπορεί και παράγει τις νέες, ηλεκτροστατικά βαμμένες σχάρες διελεύσεως καλωδίων σε όλα τα χρώματα RAL!

περισσότερα
  • 1 από 2
  • >
Scroll to Top