Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 16/11/2022

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 16/11/2022

Με πολύ μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ, Δημήτριος Τασσόπουλος, αφού καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, παρουσίασε συνοπτικά τα προϊόντα της εταιρείας μας, ενημερώνοντας ότι εκτός από τους ηλεκτρικούς πίνακες Χαμηλής και Μέσης Τάσης κάθε τύπου, την κλασική σχάρα καλωδίων λαμαρίνας, με πολλές λύσεις στήριξης και την συρμάτινη σχάρα διέλευσης καλωδίων, γαλβανιζέ, ανοξείδωτη, καθώς και ηλεκτροστατικά βαμμένη, τα οποία η εταιρεία μας παράγει, προσφέρουμε πλήρη γκάμα ηλεκτρικών προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού αυτοματισμού και προτείνουμε ανεπιφύλακτα τα προϊόντα TIS για την υψηλή τους ποιότητα, την πρωτοπορία στον σχεδιασμό τους, την τεχνολογίας αιχμής που διαθέτουν και τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Στη συνέχεια, έγινε αναλυτική παρουσίαση των αυτοματισμών της TIS που δίνουν λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις για κάθε έργο και για κάθε προϋπολογισμό. Ο τεχνικός υπεύθυνος της TIS στην Ελλάδα, Γεώργιος Μπαρσούμ ανέλυσε διεξοδικά τα περισσότερα από τα 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα αυτοματισμού και τις καινοτόμες, εύχρηστες και προσιτές λύσεις που η TIS προσφέρει.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν σε λειτουργία συσκευές διαχείρισης και ελέγχου φωτισμού, κλιματισμού, κουρτινών, κινητήρων, αισθητήρων, χειριστηρίων ήχου και εικόνας, μετεωρολογικών σταθμών, μετρητών ενέργειας, χρονοδιακοπτών, συστημάτων ασφαλείας, πολυάριθμων εφαρμογών λογισμικού και πολλών άλλων εγκαταστάσεων.

Διαπίστωσαν οι ίδιοι την ευκολία στη χρήση και τις πολλαπλές δυνατότητες των συστημάτων TIS, ενώ έγινε αναλυτική παρουσίαση του προγραμματισμού και των ρυθμίσεων που μπορούν να έχουν ως αποτέλεσμα τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε εγκατάσταση στο μέγιστο.

Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν την πιστοποίηση TIS Installer & Programmer Certified Professional L1 που αποτελεί το απαραίτητο πρώτο βήμα για την ένταξη τους στο πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών.

Τα σεμινάρια συνεχίζονται, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου. Δήλωση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από το σεμινάριο:

Scroll to Top