Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 30/11/2022 - Λόγω μεγάλης ζήτησης, συνέχιση των  σεμιναρίων και τον Δεκέμβριο!

Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 30/11/2022 - Λόγω μεγάλης ζήτησης, συνέχιση των σεμιναρίων και τον Δεκέμβριο!

Με μεγάλη προσέλευση ολοκληρώθηκε και πάλι επιτυχώς το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

Πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού αυτοματισμού και προτείνει ανεπιφύλακτα τα προϊόντα TIS για την υψηλή τους ποιότητα, την πρωτοπορία στον σχεδιασμό τους, την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν και τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Ο τεχνικός υπεύθυνος της TIS στην Ελλάδα, Γεώργιος Μπαρσούμ, ανέλυσε διεξοδικά τα περισσότερα από τα 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα διαχείρισης και ελέγχου φωτισμού, κλιματισμού, κουρτινών, κινητήρων, αισθητήρων, χειριστηρίων ήχου και εικόνας, μετεωρολογικών σταθμών, μετρητών ενέργειας, χρονοδιακοπτών, συστημάτων ασφαλείας, πολυάριθμων εφαρμογών λογισμικού και πολλών άλλων εγκαταστάσεων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν σε λειτουργία τα πλήρως πιστοποιημένα και ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού TIS,  τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων και σε όλες τις απαιτήσεις των κτιρίων.  Αναλύθηκε η εφαρμογή των καινοτόμων, εύχρηστων και προσιτών λύσεων που η TIS προσφέρει για την υλοποίηση έργων με συστήματα BUS καθώς και οι τρόποι γρήγορης οπτικοποίησης και ελέγχου τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ, Δημήτριος Τασσόπουλος, παρουσίασε επίσης τα προϊόντα της εταιρείας μας, τα πιο κύρια από τα οποία έιναι οι ηλεκτρικοί πίνακες Χαμηλής και Μέσης Τάσης κάθε τύπου, η κλασική σχάρα καλωδίων λαμαρίνας με πολλές λύσεις στήριξης, καθώς και η συρμάτινη σχάρα διέλευσης καλωδίων, γαλβανιζέ, ανοξείδωτη και ηλεκτροστατικά βαμμένη.

Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν την πιστοποίηση TIS Installer & Programmer Certified Professional L1 που αποτελεί το απαραίτητο πρώτο βήμα για την ένταξη τους στο πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών.

Λόγω μεγάλης ζήτησης, τα σεμινάρια θα συνεχιστούν και τον μήνα Δεκέμβριο με το ίδιο πρόγραμμα του Νοεμβρίου το οποίο ακολουθεί στο τέλος του άρθρου. Δήλωση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί πατώντας ΕΔΩ.

 

Scroll to Top