Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Σεμινάριο TIS-VIP GREECE ειδικά για τους μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Αιγάλεω!

Σεμινάριο TIS-VIP GREECE ειδικά για τους μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Αιγάλεω!

Την Τρίτη, 6.12.2022 , μαθητές του ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ Αιγάλεω των ειδικοτήτων Ηλεκτρονικών Ηλεκτρολόγων & Πληροφορικής είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε ειδικά γι' αυτούς στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στις τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία μας και να να δουν σε λειτουργία τα πλήρως πιστοποιημένα και ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού TIS, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων και σε όλες τις απαιτήσεις των κτιρίων. 

Άκουσαν τις συμβουλές του τεχνικού υπευθύνου της TIS στην Ελλάδα Γιώργου Μπαρσούμ, ο οποίος ανέλυσε διεξοδικά την εφαρμογή των καινοτόμων, εύχρηστων και προσιτών λύσεων που η TIS προσφέρει για την υλοποίηση έργων με συστήματα BUS καθώς και τους τρόπους γρήγορης οπτικοποίησης και ελέγχου τους.

Παρουσιάστηκαν τα περισσότερα από τα 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα διαχείρισης και ελέγχου φωτισμού, κλιματισμού, κουρτινών, κινητήρων, αισθητήρων, χειριστηρίων ήχου και εικόνας, μετεωρολογικών σταθμών, μετρητών ενέργειας, χρονοδιακοπτών, συστημάτων ασφαλείας, πολυάριθμων εφαρμογών λογισμικού και πολλών άλλων εγκαταστάσεων.

Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι μαθητές έλαβαν την πιστοποίηση TIS Installer & Programmer Certified Professional L1 που αποτελεί το απαραίτητο πρώτο βήμα για την ένταξη τους στο πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών.

Πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, η εταιρεία μας προσφέρει πλήρη γκάμα ηλεκτρικών προϊόντων οικιακού και επαγγελματικού αυτοματισμού και προτείνει ανεπιφύλακτα τα προϊόντα TIS για την υψηλή τους ποιότητα, την πρωτοπορία στον σχεδιασμό τους, την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν και τις ασυναγώνιστες τιμές τους.

Τα σεμινάρια συνεχίζονται και τον μήνα Δεκέμβριο με το ίδιο πρόγραμμα του Νοεμβρίου το οποίο ακολουθεί στο τέλος του άρθρου. Δήλωση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί πατώντας ΕΔΩ.

 

Scroll to Top