Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Και πάλι με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 23/11/2022

Και πάλι με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE της 23/11/2022

Ολοκληρώθηκε και πάλι επιτυχώς το Σεμινάριο TIS-VIP GREECE που πραγματοποιήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο του Kalivis group, στην οδό Ορφέως 55-57 στο Γκάζι.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, έγινε συνοπτική παρουσίαση από τον Δημήτρη Τασσόπουλο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ, των ηλεκτρικών πινάκων Χαμηλής και Μέσης Τάσης κάθε τύπου, της κλασικής σχάρας διέλευσης καλωδίων λαμαρίνας με πολλές λύσεις στήριξης και της συρμάτινης σχάρας καλωδίων, γαλβανιζέ, ανοξείδωτης, καθώς και ηλεκτροστατικά βαμμένης, που η εταιρεία μας παράγει.

Στη συνέχεια, έγινε αναλυτική παρουσίαση σε λειτουργία, αυτοματισμών TIS για τη διαχείριση και τον έλεγχο φωτισμού, κλιματισμού, κουρτινών, κινητήρων, αισθητήρων, χειριστηρίων ήχου και εικόνας, μετεωρολογικών σταθμών, μετρητών ενέργειας, χρονοδιακοπτών, συστημάτων ασφαλείας, πολυάριθμων εφαρμογών λογισμικού και πολλών άλλων εγκαταστάσεων που δίνουν λειτουργικές και συμφέρουσες λύσεις για κάθε έργο και για κάθε προϋπολογισμό.

Ο τεχνικός υπεύθυνος της TIS στην Ελλάδα, Γεώργιος Μπαρσούμ ανέλυσε διεξοδικά τα περισσότερα από τα 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα αυτοματισμού και τις καινοτόμες, εύχρηστες και προσιτές λύσεις που η TIS προσφέρει. Τονίσθηκε και έγινε επίδειξη της ευκολίας στη χρήση και των πολλαπλών δυνατοτήτων των συστημάτων TIS, ενώ παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός και οι ρυθμίσεις που έχουν ως αποτέλεσμα τη μέγιστη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας σε κάθε εγκατάσταση.

Στο τέλος του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν την πιστοποίηση TIS Installer & Programmer Certified Professional L1 που αποτελεί το απαραίτητο πρώτο βήμα για την ένταξη τους στο πανελλαδικό δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών.

Τα σεμινάρια συνεχίζονται, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου. Δήλωση συμμετοχής μπορεί να υποβληθεί πατώντας ΕΔΩ.

 

Scroll to Top