Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Πρόσκληση στα Σεμινάρια TIS Νοεμβρίου 2022

Πρόσκληση στα Σεμινάρια TIS Νοεμβρίου 2022

Η Αγγελίδης ΑΕΒΕ προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία του χώρου των ηλεκτρολογικών αυτοματισμών, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί, εκπαιδευτεί και λάβει τις πιστοποιήσεις TIS Installer & Programmer Certified Professional L1, L2, L3, στα Σεμινάριο με τίτλο "TIS - VIP Seminar Greece", που θα πραγματοποιηθούν κάθε Τετάρτη του μηνός Νοεμβρίου 2022 στο εκπαιδευτικό κέντρο της Καλύβης ΑΕ επί της οδού Ορφέως 55, Γκάζι.

Ως κορυφαίος κατασκευαστής αυτοματισμών, η TIS παρέχει λειτουργικές και συμφέρουσες έξυπνες συσκευές για κάθε έργο και για κάθε προϋπολογισμό. Αυτές οι συσκευές αυτοματοποιούν τον έλεγχο του φωτισμού, κλιματισμού, κουρτινών, κινητήρων, αισθητήρων, χειριστηρίων ήχου και εικόνας, μετεωρολογικών σταθμών, μετρητών ενέργειας, χρονοδιακοπτών, συστημάτων ασφαλείας, πολυάριθμων εφαρμογών λογισμικού και πολλών άλλων εγκαταστάσεων με στόχο, πέρα από την ευκολία στη χρήση και τις πολλαπλές δυνατότητες, τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στο μέγιστο. Με περισσότερα από 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα αυτοματισμού, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που είναι εύχρηστες και προσιτές.

Δείτε ακολούθως το πρόγραμμα των σεμιναρίων και δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα βρείτε πατώντας ΕΔΩ

Scroll to Top