Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Γίνετε και εσείς μέλος του KALIVIS GROUP!

Γίνετε και εσείς μέλος του KALIVIS GROUP!

Αποκτήστε τα προνόμια που μόνο η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ μπορεί και προσφέρει στα μέλη του δικτύου της. Υποστήριξη, τεχνογνωσία, εξοπλισμός, ειδικές τιμές σε μηχανήματα, ανταλλακτικά και πρώτες ύλες, πιστώσεις και άλλα πολλά στη διάθεση των μελών του KALIVIS GROUP!

Σε ένα δύσκολο και ασφυκτικό επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως αυτό που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια στην αγορά, μόνο η στενή συνεργασία, οι ισχυροί δεσμοί και η άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος κάθε εργασίας, μπορούν να κρατήσουν υγιείς τις επιχειρήσεις και να αποδώσουν επωφελή αποτελέσματα.

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ αντιλαμβανόμενη τις συνθήκες αυτές και έχοντας ως αρχή ότι η ισχύς βρίσκεται εν τη ενώσει, έχει δημιουργήσει το KALIVIS GROUP, μια ομάδα που διαρκώς εμπλουτίζεται με νέα μέλη και επεκτείνεται σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τι είναι το KALIVIS GROUP:

Είναι το σύνολο, η ομάδα, το δίκτυο των συνεργαζόμενων με την εταιρεία μας εφαρμοστών, τεχνιτών & τεχνικών εταιρειών του κλάδου τόσο των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών καθώς και των εξειδικευμένων και απαιτητικών μονώσεων, θερμομονώσεων και στεγανώσεων κτιρίων και κατασκευών, παρέχοντας την εγγύηση της ενός πλήρως επιτυχημένου αποτελέσματος.

Ποιος μπορεί να γίνει μέλος του KALIVIS GROUP:

Κάθε εφαρμοστής, τεχνικός και τεχνική εταιρεία του κλάδου των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών και των μονώσεων που πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την συμμετοχή του στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτος. Η εταιρεία μας επιλέγει τα μέλη του group με γνώμονα πάντα την σωστή λειτουργία της ομάδας, την διάθεση του υποψηφίου για σωστή συνεργασία και διαρκή επιμόρφωση σχετικά με τα υλικά και τις μεθόδους, την ικανοποίηση και την προστασία του τελικού πελάτη και την άψογη εφαρμογή των προϊόντων που προωθεί η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και η HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ στην αγορά.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο KALIVIS GROUP:

  • Να μην υφίσταται στην ίδια περιοχή άλλο μέλος του group. Η συνεργασία της εταιρείας μας είναι αποκλειστική με κάθε μέλος του KALIVIS GROUP ανά περιοχή.
  • Το υποψήφιο μέλος να είναι καλός γνώστης της τέχνης σε όλο της το φάσμα, να έχει διάθεση για διαρκή επιμόρφωση σχετικά με τα υλικά και τις μεθόδους, και να μην έχει αστοχίες και προβλήματα στο ενεργητικό του. Εναλλακτικά υπάρχει δυνατότητα ο υποψήφιος να περάσει από πλήρη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση που η εταιρεία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ παρέχει δωρεάν.
  • Το υποψήφιο μέλος θα πρέπει να ασχολείται με όλο το φάσμα είτε των ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών είτε των μονώσεων: θεμελιακές μονώσεις, θερμοπροσόψεις, θερμομονώσεις και στεγανώσεις δωμάτων, στεγανώσεις δεξαμενών κλπ.
  • Το υποψήφιο μέλος θα πρέπει να είναι πλήρως εξοπλισμένο ή να εξοπλισθεί με τα κατάλληλα μηχανήματα, ώστε να μπορεί να φέρει σε πέρας τις εργασίες που αναλαμβάνει χωρίς προβλήματα και να ικανοποιεί τον τελικό πελάτη.
  • Το υποψήφιο μέλος θα πρέπει να αποδεχθεί ότι θα προμηθεύεται τα μηχανήματα, τον εξοπλισμό, τα ανταλλακτικά και τα υλικά που θα χρειάζεται για κάθε έργο από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ ή την HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ.

Ποια είναι τα οφέλη της συμμετοχής στο KALIVIS GROUP:

  • Δωρεάν τεχνική υποστήριξη και παροχή τεχνογνωσίας από το εξειδικευμένο προσωπικό της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και της HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ σε 24ωρη βάση τηλεφωνικά αλλά και με φυσική παρουσία των τεχνικών μας όπου και όταν χρειασθεί.
  • Παροχή πιστοποιητικών των οίκων που αντιπροσωπεύει η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και η HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ στα μέλη του KALIVIS GROUP για την δυνατότητα χορήγησης εγγυήσεων.
  • Προώθηση ανά περιοχή στα μέλη του group των αιτούμενων εργασιών που φθάνουν στην εταιρεία ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ ή στην HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ από κάθε μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου.
  • Δωρεάν διαφημιστική υποστήριξη των μελών του group στις τοπικές αγορές τους με βάση το πρόγραμμα που η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ εγκρίνει για κάθε χρονιά.
  • Οργάνωση και οικονομική στήριξη από την ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ εκδηλώσεων, ημερίδων, χορηγιών κλπ ανά περιοχή με σκοπό την διαφήμιση και ανάδειξη του τοπικού μέλους του KALIVIS GROUP.
  • Επικοινωνία και οργάνωση των μελών του group ώστε να εξαλείφεται ο εσωτερικός ανταγωνισμός και να υπάρχουν συνέργειες των μελών προκειμένου να μπορούν να αναλαμβάνουν μεγαλύτερα έργα.
  • Ειδικές τιμές σε μηχανήματα και ανταλλακτικά.
  • Ειδικές τιμές σε υλικά και κατασκευές κάθε τύπου.
  • Πιστώσεις και οικονομική υποστήριξη.
  • Ενίσχυση των μελών για την δημιουργία τοπικών καταστημάτων.

Είναι η συμμετοχή στο KALIVIS GROUP ένα είδος franchising; Θα πρέπει να πληρώσει κάποιος δικαιώματα ή κάτι άλλο για την συμμετοχή του;

Κατηγορηματικά ΟΧΙ! Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ δεν ζητά δικαιώματα franchising, ούτε προμήθειες για τα έργα που προωθεί στα μέλη του group, ούτε υπάρχει καμία χρέωση για τις παροχές της στα μέλη του group.

Είναι απαραίτητο να ασχολείται το μέλος του group μόνο με ηλεκτρομηχανολογικές εφαρμογές ή με μονώσεις; Μπορεί κάποιος να γίνει μέλος του KALIVIS GROUP αν έχει άλλη ειδίκευση και κάνει εργασίες αποσπασματικά;

Δυστυχώς όχι.
Στο KALIVIS GROUP συμμετέχουν μόνο εφαρμοστές, τεχνικοί και τεχνικές εταιρείες ηλεκτρομηχανολογικών εφαρμογών και μονώσεων που μοιράζονται το όραμα της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, είναι πλήρως καταρτισμένοι στο αντικείμενο και πιστεύουν στην πλήρη, τεχνικά ορθή και απόλυτη εφαρμογή υψηλής ποιότητας και νέας τεχνολογίας ηλεκτρομηχανολογικών και μονωτικών συστημάτων.

Το KALIVIS GROUP είναι η οικογένεια μας και σας καλούμε σε αυτή!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προσωπική επαφή.

Scroll to Top