Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων

Φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει προϊόντα και λύσεις ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τον χρήστη και να καλύψουν κάθε ανάγκη του με συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

Η εταιρεία HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1947. Είναι μία από τις πρώτες ελληνικές βιοτεχνίες κατασκευής ηλεκτρολογικών ειδών εσωτερικών εγκαταστάσεων.

Από τότε και μέχρι σήμερα ακολουθεί ανοδική πορεία εξελίσσοντας και αυξάνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και την παραγωγική της δυνατότητα.

Η HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. σχεδιάζει και παράγει υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρολογικά προϊόντα. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό, στόχο έχει να ικανοποιεί πάντα τις ανάγκες των πελατών της.

Σήμερα, η αξιόπιστη και χωρίς εκπομπές ρύπων ηλεκτρική κίνηση αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για την κοινωνία μας αλλά και τον πλανήτη γενικότερα. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να δημιουργηθούν  οι κατάλληλες υποδομές  για τη φόρτιση των ηλεκτρικών οχημάτων.

Η  HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε.  συμμετέχει στη δημιουργία των υποδομών αυτών με τις υψηλές τεχνικές δυνατότητες τη βαθιά γνώση του αντικειμένου και την εμπειρία που διαθέτει. Τα συνεργεία των εξειδικευμένων τεχνικών μας εγκαθιστούν ήδη φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων σε διάφορα σημεία της χώρας μας. Στο παρόν έντυπο γίνεται μια συνοπτική περιγραφή των διαφόρων τύπων.

Η διαδικασία φόρτισης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αλλά και οι διαθέσιμες τεχνολογίες έχουν πρωταρχική σημασία για τη διάδοση και την ανεμπόδιστη χρήση των ηλεκτρικών οχημάτων. Για την φόρτιση των μπαταριών τους έχουν καθιερωθεί διεθνώς διάφορα πρότυπα και ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών και των δυνατοτήτων ηλεκτροδότησης κάθε σημείου φόρτισης, υπάρχουν λύσεις που προφέρουν διαφορετική ποιότητα, ταχύτητα και δυνατότητες φόρτισης. Για κάθε περίπτωση πρέπει να γίνεται μελέτη για την επιλογή του κατάλληλου συστήματος.

Η HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει προϊόντα και λύσεις ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τον χρήστη και να καλύψουν κάθε ανάγκη του με συστήματα φόρτισης τα οποία διακρίνονται στις κατηγορίες που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

Διαθέτουμε και εγκαθιστούμε με ασφάλεια όλους τους παραπάνω αξιόπιστους και εύκολους στη χρήση σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, για κάθε χρήση. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας όχι μόνο για να επιλέξουν την πιο κατάλληλη λύση, αλλά και μετά την πώληση και εγκατάσταση του κάθε συστήματος.

Επιθυμούμε να συμβάλλουμε στην ταχεία μετάβαση στη νέα εποχή και στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των χρηστών τους και των επιχειρήσεων στην ηλεκτροκίνηση και στη διαθεσιμότητα σημείων φόρτισης όπου και όποτε τα χρειάζονται.

Γι’ αυτό και όλοι οι φορτιστές μας προσφέρονται σε ασυναγώνιστες τιμές. Μάλιστα, ειδικά οι οικιακοί φορτιστές AC επιδοτούνται πλήρως και με κρατική επιδότηση του προγράμματος "ΚΙΝΟΥΜΑΙ Ηλεκτρικά".

Η έλευση και η ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη των ηλεκτρικών οχημάτων, προσφέρει πλέον νέες επιλογές και σημαντικές δυνατότητες εξοικονόμησης και αποδοτικότητας. Αναπόσπαστο κομμάτι οποιαδήποτε πολιτικής βιώσιμης κινητικότητας και απανθρακοποίησης των μεταφορών, είτε αφορά έναν μεμονωμένο οργανισμό, είτε μια ολόκληρη πόλη και ένα μεταφορικό σύστημα, αποτελούν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε στη διάθεση σας και αναμένουμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Κατεβάστε το φυλλάδιο:

Scroll to Top