Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Θεσμικό πλαίσιο πυρασφάλειας & FirePro

Ενημέρωση σχετικά με το θεσμικό πλαίσιο πυρασφάλειας σε σχέση με το FirePro, ως αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης με συμπυκνωμένο αεροζόλ. Παρατίθεται υπερσύνδεσμος καθώς και το διάγραμμα της ισχύουσας νομοθεσίας πυρασφάλειας.

περισσότερα

Φόρτιση Ηλεκτρικών Οχημάτων

Η HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. προσφέρει προϊόντα και λύσεις ειδικά σχεδιασμένα για να διευκολύνουν τον χρήστη και να καλύψουν κάθε ανάγκη του με συστήματα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

περισσότερα

Βιομηχανική Ψύξη - Θέρμανση

Προστατεύστε τον εξοπλισμό σας με συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού από τη Seifert. Κορυφαία Γερμανική τεχνολογία και άριστη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

περισσότερα

Πρόσβαση Α.Μ.Ε.Α. στα Δημόσια κτήρια. Τι ισχύει για αναβατόρια σκάλας & ανελκυστήρες

Ο καθολικός σχεδιασμός των κτηρίων αποτελεί βασική προϋπόθεση της δυνατότητας προσβασιμότητας σε αυτά ατόμων με ειδικές ανάγκες ή εμποδιζόμενων ατόμων.

περισσότερα

Η ηλεκτρολογική ανακαίνιση των κτηρίων

Ο φέρων οργανισμός ενός κτηρίου μπορεί συνήθως να μην είναι ορατός, αλλά αποτελεί το πιο σημαντικό δομικό στοιχείο, επειδή πάνω του βασίζεται ολόκληρο το οικοδόμημα. Αν λοιπόν ο φέρων οργανισμός είναι η ραχοκοκαλιά του κτηρίου, τότε η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι το νευρικό του σύστημα!

περισσότερα

Έξυπνοι ηλεκτρικοί πίνακες διανομής (Smart Panels)

Σε μια εποχή που η τεχνολογία σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς μας εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, θα ήταν αδιανόητο να μην συμμετέχουν με νέες εξελιγμένες εφαρμογές και οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις όλων των επιπέδων και δομών. 

περισσότερα

Πίνακες αυτοματισμού

Ένα από τα βασικά στοιχεία μιας βιομηχανικής εγκατάστασης είναι ο πίνακας αυτοματισμού, καθώς από τη δομή και τη σύνθεση του εξαρτώνται πλήθος παραγωγικών παραμέτρων

περισσότερα

Η πυρόσβεση στην ηλεκτρική βιομηχανία και όχι μόνο...

Στις σύγχρονες ηλεκτρικές βιομηχανικές και εμπορικές εγκαταστάσεις, η αποτελεσματική προστασία από τη φωτιά είναι ζωτικής σημασίας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, την αποφυγή απώλειας περιουσίας και την αδιάλειπτη λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων.

περισσότερα

Υπερθέρμανση σε ηλεκτρικούς πίνακες χαμηλής τάσης

Η διάρκεια ζωής ενός ηλεκτρικού πίνακα καθώς και του εξοπλισμού που αυτός περιλαμβάνει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σωστή διαχείριση της θερμοκρασίας που αναπτύσσεται στο εσωτερικό του.

περισσότερα
Scroll to Top