Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

SMART CONTROL TIS ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΙΛΑΣ

SMART CONTROL TIS ΣΕ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΙΛΑΣ

Κι άλλο μεγάλο έργο Smart Βίλα με δωματια-ξενώνες ελεγχόμενα από σύστημα αυτοματισμού TIS!

Έχοντας πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στο χώρο των ηλεκτρολογικών και ηλεκτρονικών κατασκευών και εγκαταστάσεων, καθώς και συνεχή κατάρτιση πάνω στις νέες τεχνολογίες, διευρύνουμε την γκάμα των υπηρεσιών και των προϊόντων μας, αναλαμβάνοντας την διανομή, εγκατάσταση και υποστήριξη των προϊόντων του οίκου TIS SMART HOME Co στην Ελληνική αγορά, σε υφιστάμενες ή υπό ανέγερση οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Όλες οι υπηρεσίες μας καλύπτονται από εγγύηση ικανοποίησής των πελατών μας. Οι τεχνικοί μας ανταπεξέρχονται σε κάθε πρόκληση αυτοματισμού, από νέο φωτισμό ασφαλείας για εξωτερικούς χώρους έως και ολόκληρα συστήματα τροφοδοσίας με γεννήτρια και όχι μόνο, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία των συσκευών σε κάθε περίπτωση διακοπής ή διαταραχής της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος.

  • Σχεδιασμός πλήρους ηλεκτρολογικής διάταξης
  • Αναβάθμιση καλωδίωσης
  • Έξυπνο σπίτι
  • Οποιαδήποτε άλλη ηλεκτρολογική ανάγκη

Η TIS διαθέτει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και δίνει τις καλύτερες λύσεις για φωτισμό, κλιματισμό, έλεγχο συσκευών, ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας, αισθητήρες, χρονόμετρα, διανομή βίντεο & ήχου, διαχείριση δωματίων ξενοδοχείου , μέτρηση ενέργειας, παρακολούθηση μετεωρολογικών συνθηκών, BMS, έλεγχο πρόσβασης, ενδοεπικοινωνία, άρδευση, έξυπνο λογισμικό και εφαρμογές.

Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα αυτοματισμού που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και ταιριάζουν σε όλους τους τύπους εγκαταστάσεων και τις απαιτήσεις του κτιρίου. Με περισσότερα από 100 ενσύρματα και ασύρματα προϊόντα αυτοματισμού, προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που είναι εύχρηστες και προσιτές.

Scroll to Top