Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ παρουσίασαν τα καινοτόμα συστήματα πρόσβασης & φροντίδας ΑΜΕΑ της LIFTUP στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

H KΑΛΥΒΗΣ ΑΕ & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ παρουσίασαν τα καινοτόμα συστήματα πρόσβασης & φροντίδας ΑΜΕΑ της LIFTUP στο INNOVATHENS powered by Samsung στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Μία ενδιαφέρουσα εταιρική παρουσίαση περίμενε τους προσκεκλημένους της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και της HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ το απόγευμα της 5ης Φεβρουαρίου 2020, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στο φιλόξενο και σύγχρονο χώρο του INNOVATHENS powered by Samsung, τον πρωτοπόρο Κόμβο Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας, τίμησαν με την παρουσία τους την πρώτη επίσημη παρουσίαση της δανέζικης εταιρείας συστημάτων πρόσβασης και φροντίδας ΑΜΕΑ LIFTUP A/S εκπρόσωποι οργανώσεων Α.Μ.Ε.Α., κρατικών φορέων και τοπικής αυτοδιοίκησης, φροντιστές και νοσηλευτές Α.Μ.Ε.Α, καθώς και αρχιτέκτονες και μηχανικοί.

Την εταιρεία LIFTUP A/S και τα καινοτόμα προϊόντα της παρουσίασε ο Area Sales Manager για την Ανατολική Ευρώπη κ. Hansen Niklas Hjelm.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. και Δ/νων Σύμβουλος της ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, κ. Δημήτρης Καλύβης, παρουσίασε τις εξελίξεις και τη νέα νομοθεσία στα ζητήματα προσβασιμότητας στη χώρα μας και τόνισε ότι οι ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ και HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στοχοπροσήλωση στην εφαρμογή τεχνολογικά προηγμένων, καινοτόμων ιδεών που έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και στον πολιτισμό της καθημερινότητας.

Ακολούθησε επίδειξη της λειτουργίας και των δυνατοτήτων του ανυψωτικού κλιμακοστασίου FLEXSTEP, καθώς και της φορητής μονάδας RAIZER II σε πραγματικές συνθήκες, καθώς και παρουσίαση και των συστημάτων EASYLIFT και HDN.

Η επιτυχημένη βραδιά έκλεισε με ελαφρύ δείπνο και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των προσκεκλημένων και των στελεχών των εταιρειών σχετικά με τα ζητήματα προσβασιμότητας και φροντίδας ΑΜΕΑ που ακόμα υπάρχουν στη χώρα μας και που τα καινοτόμα συστήματα της Liftup έρχονται να επιλύσουν.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Liftup Hellas πατώντας ΕΔΩ

ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:

Scroll to Top