Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, διανομέας Ελλάδας της εταιρείας συστημάτων πρόσβασης & φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ, αποκλειστική αντιπρόσωπος & η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, διανομέας Ελλάδας της εταιρείας συστημάτων πρόσβασης & φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. Liftup A/S!

Η ΚΑΛΥΒΗΣ ΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανάληψη της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του Δανέζικου οίκου Liftup A/S στην Ελληνική αγορά. Τη διανομή, εγκατάσταση και συντήρηση των προϊόντων του οίκου αναλαμβάνει η HEC ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΑΕΒΕ, που αποτελεί το τεχνικό και κατασκευαστικό σκέλος του Kalivis group.

Η Liftup ιδρύθηκε το 2003 με σκοπό την υλοποίηση και ανάπτυξη μιας ιδέας για ένα σύστημα πρόσβασης Α.Μ.Ε.Α. που μετατρέπεται αυτόματα από σκάλα σε αναβατόριο και το αντίστροφο. Με βάση την ιδέα αυτή δημιουργήθηκε το FlexStep, το οποίο αποτελεί σήμερα παγκόσμια πρωτοπορία!

Η Liftup είναι 100% ιδιωτική εταιρεία με έδρα τη Δανία και βρίσκεται στο Støvring της Βόρειας Γιουτλάνδης. Διαθέτει παγκόσμιο δίκτυο διανομής και θυγατρικές σε πάρα πολλές χώρες, εξάγοντας το 85% του κύκλου των εργασιών της.

Η υψηλή αισθητική, ο άρτιος σχεδιασμός, η εξαιρετική ποιότητα υλικών, η εργονομία, η λειτουργικότητα και κυρίως η ασφάλεια του χρήστη είναι βασικά χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων του εργοστασίου.

Η Liftup σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει αξιοπρεπή βοηθήματα και όχι απλά μηχανήματα, ενώ ως στόχο έχει την δημιουργία των πιο καινοτόμων λύσεων στα συστήματα πρόσβασης και φροντίδας Α.Μ.Ε.Α. προκειμένου να υπάρξουν τελικά ίσες ευκαιρίες για όλους. Και όταν λέμε όλους εννοούμε πραγματικά ΟΛΟΥΣ!

Τα άτομα με αναπηρίες και περιορισμένη κινητικότητα έχουν κάθε δικαίωμα να ζουν και να κινούνται άνετα και χωρίς προβλήματα στις σύγχρονες πόλεις, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να μπορούν να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο, όμορφο και καλά σχεδιασμένο περιβάλλον.

Η Liftup λοιπόν, καθώς και εμείς οι συνεργάτες και αντιπρόσωποι της που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και οράματα, εργαζόμαστε και βρισκόμαστε στη διάθεση σας προς τον σκοπό αυτό.

Στις επίσημες ιστοσελίδες του οίκου www.liftup.dk/en/ καθώς και www.liftup-hellas.gr, η οποία και θα μεταφραστεί πολύ σύντομα στα Ελληνικά, μπορεί κάθε μηχανικός ή αρχιτέκτονας να σχεδιάσει μόνος του το σύστημα που επιθυμεί, ορίζοντας ο ίδιος όλες τις παραμέτρους διαστάσεων, υλικών κατασκευής, αυτοματισμών, διακοσμητικών στοιχείων κλπ. και παραλαμβάνοντας άμεσα μετά το πέρας του σχεδιασμού σε ηλεκτρονική μορφή όλα τα αρχιτεκτονικά σχέδια.

Scroll to Top