Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Νέες! Ηλεκτροστατικά Βαμμένες Σχάρες Καλωδίων Συρμάτινου Πλέγματος!

Νέες! Ηλεκτροστατικά Βαμμένες Σχάρες Καλωδίων Συρμάτινου Πλέγματος!

Η HEC Αγγελίδης ΑΕΒΕ πρωτοπορεί και παράγει τις νέες, ηλεκτροστατικά βαμμένες σχάρες διελεύσεως καλωδίων σε όλα τα χρώματα RAL!

Έτσι, η σχάρα συρμάτινου πλέγματος μπορεί να λειτουργήσει και ως διακοσμητικό στοιχείο, όπου αυτό απαιτείται και, αντί να αποτελέσει πρόβλημα που πρέπει να καλυφθεί, μπορεί να αναδείξει το χώρο στον οποίο τοποθετείται!

Επιπλέον, έκτος από τη χρήση της για τη διέλευση καλωδίων, θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ως διαχωριστικό χώρων ή και ως σύστημα ανάρτησης διακοσμητικών στοιχείων καθώς και για πολλές άλλες χρήσεις, με μόνο πιθανό περιορισμό την φαντασία του πελάτη!

Και βέβαια, οι ηλεκτροστατικά βαμμένες σχάρες διατηρούν στο ακέραιο όλα τα πλεονεκτήματα των απλών σχαρών συρμάτινου πλέγματος, τα οποία είναι:

  • η εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση με αποτέλεσμα λιγότερες εργατoώρες και μικρότερο κόστος
  • η μεγάλη ευελιξία. Με ένα απλό κομμάτι σχάρας και τους κατάλληλους συνδέσμους μπορούμε να φτιάξουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα (διασταυρώσεις, γωνίες, ταφ, κλπ) ώστε να στρέψουμε τα καλώδια εκεί που θέλουμε ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια
  • ο καλύτερος εξαερισμός της εγκατάστασης που έχει ως αποτέλεσμα το διασκορπισμό της θερμότητας που παράγεται από τα καλώδια
  • η οπτική επαφή με τα καλώδια, με αποτέλεσμα την πρόληψη της συσσώρευσης σκόνης και τον εύκολο καθαρισμό ανά πάσα στιγμή. Επίσης, εύκολος έλεγχος και αντικατάσταση τυχόν φθαρμένων καλωδίων
  • η γρήγορη και ευθεία τοποθέτηση των καλωδίων με δεματικά σε όλο το μήκος της εγκατάστασης

Πρόκειται για σχάρες καλωδίων KS, κατασκευασμένες από χαλύβδινο σύρμα υψηλής μηχανικής αντοχής, διατομής από 4 έως 5mm, ηλεκτρολυτικά γαλβανισμένες (Electro-plated zinc galvanizing) με διαδικασία γαλβανίσματος που γίνεται μετά την κόλληση του πλέγματος και τελικά ηλεκτροστατικά βαμμένες σε οποιοδήποτε χρώμα RAL, επιλογής του πελάτη.
Είναι κατάλληλες για εσωτερικές ή εξωτερικές εγκαταστάσεις στις οποίες επικρατούν ήπιες περιβαλλοντικές συνθήκες.
Παράγονται σε κομμάτια μήκους 3000mm και σε ύψος 50mm. Το πλάτος τους ξεκινά από 50mm και φτάνει έως 400mm.

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από εφαρμογές ηλεκτροστατικά βαμμένης σχάρας:

Scroll to Top