Επικοινωνήστε: (+30) 210 9611 173 // hec@hec-agelidis.gr

Η εταιρεία HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1947. Είναι μία από τις πρώτες ελληνικές βιοτεχνίες κατασκευής ηλεκτρολογικών ειδών εσωτερικών εγκαταστάσεων.

Από τότε και μέχρι σήμερα ακολουθεί ανοδική πορεία εξελίσσοντας και αυξάνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και την παραγωγική της δυνατότητα.

Η εταιρεία μας σχεδιάζει και παράγει υψηλής τεχνολογίας ηλεκτρολογικά προϊόντα. Χρησιμοποιώντας σύγχρονο εξοπλισμό και συνεχώς εκπαιδευόμενο προσωπικό στόχο έχει να ικανοποιεί πάντα τις ανάγκες των πελατών της.

Τα προϊόντα της HEC Αγγελίδης Α.Ε.Β.Ε κατηγοριοποιούνται ως εξής:

Α. ΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στη μελέτη και κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών:

  • Ηλεκτρικούς πίνακες διανομής χαμηλής και μέσης τάσης
  • Ειδικές κατασκευές και αυτοματισμούς
  • INOX και μεταλλικά κιβώτια βιομηχανικού τύπου
  • Χωνευτούς – οικιακούς πίνακες διανομής που ικανοποιούν τις σύγχρονες απαιτήσεις

Συγχρόνως, είμαστε οι επίσημοι αντιπρόσωποι της εταιρείας TEMPA PANO στην Ελλάδα, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στον τομέα κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων και κιβωτίων.

Β. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

Η HEC - Αγγελίδης, είναι η πρώτη ελληνική επιχείρηση που σχεδιάζει και κατασκευάζει σχάρα καλωδίων συρμάτινου πλέγματος.

Επίσης, τα προϊόντα μας καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας για την κλασική σχάρα καλωδίων λαμαρίνας και προσφέρουν πολλές λύσεις στον τομέα της στήριξης.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης, ειδικευόμαστε στην ανοξείδωτη σχάρα (λαμαρίνας ή σύρματος) που είναι ιδανική για την βιομηχανία τροφίμων-ποτών και χημικών.

Συγχρόνως, είμαστε οι επίσημοι διανομείς της εταιρείας VERGOKAN στην Ελλάδα, η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στον τομέα συστημάτων στήριξης καλωδίων

Πιστοποίηση
Η εταιρεία μας εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο πιστοποίησης ΕΝ ISO 9001:2008.

Scroll to Top